Header Search
Månadens erbjudande januari

Månadens erbjudande januari

Skrivet den : 1 Jan 2018

Nytt år och nya böcker!

Njut av en ny, magisk serie som är något utöver det vanliga! Det skall bli sju delar, lika många som stjärnorna i Sjusystrarna, eller Plejaderna, som stjärnbilden också heter. De adopterade systrarna till den nyss avlidne miljardären Salt, får varsin ledtråd för att söka sitt ursprung, och i den första boken får vi följa Maia och hennes resa i sitt förflutna. Tv-rättigheterna är redan sålda, och serien (med tre utkomna på engelska) är redan en succé!

Passa också på att fylla på kalaspresent-förrådet under januari! Vi har två för 99:- för massor av fina bilderböcker i Ekorrserien! Välj bland flera titlar i butiken! Vill du köpa en, kostar den bara 59:- under januari.

I år börjar vi med två olika pocket varje månad, och vi startar starkt med förra årets kanske mest gripande kärleksroman- för alla er som läste Livet efter dig och En dag. Den andra pocketboken utspelar sig i tre olika tidsåldrar, tre historier som alla kommer till den skrämmande slutsatsen att utan bina går mänskligheten under. En mycket aktuell och intressant bok!

Tags:


Kategori: Aktuellt